Proletaris de l’art, uniu-vos!



OBRIM CONVOCATÓRIA 
per a la tercera edició de la FAI (Fira d’Art Independent) que es celebrarà el proper el dissabte 28 de març de 2020 a Can Batlló.

L'objectiu de la FAI és la difusió de l'obra d'aquells artistes i creadors que actuen fora del mercat ordinari de l'art (elitista, especulatiu, despòtic, propi del capitalisme porcí); dels que es troben al marge i s'hi troben a gust.
La participació és gratuïta i oberta a tot tipus d'expressió artística (pintura, escultura, collage, fotografia, gravat, art tèxtil, il·lustració…). Prioritzarem, en tot cas, l'obra original ja que considerem que a la ciutat de Barcelona ja existeixen plataformes alternatives de difusió de material d'autoedició. Així mateix, la convocatòria no està oberta productes d’artesania (a Can Batlló ja existeix una fira específica per a artesans, La Fira de Nadal) ni a productes d’origen animal.

Aquest any, per garantir una organització més eficient, limitem la participació a 100 projectes. Entre el dia 2 i el 7 de març anunciarem la llista de projectes participants (ens posarem en contacte directament amb vosaltres per donar-vos el detalls).

L'espai de la fira contarà amb menjar, barra i djs. Els stands seran a l'aire lliure, però contem amb una nau on reubicar-nos en cas de que faci mal temps (en fi, que no hi ha excusa).

La FAI es una activitat organitzada per la Comissió d’Arts de Can Batlló i el Col·lectiu La Màquina. Tot l'equip d'organitzadors som voluntaries i els pocs calers que reunim son per finançar el projecte de la Comissió d’Arts i els costos derivats de la pròpia fira. Malgrat la participació es gratuïta us agrairem una aportació a la voluntat al final de la jornada (quan tingueu les butxaques plenes de pasta).


CONOVOCATÒRIA TANCADA!