CONVOCATÒRA FAI '19

CAT

Proletàries de l'art!!

Obrim convocatòria per a participar a la segona edició de la FAI (Fira d'Art Independent) que es celebrarà el dissabte 30 de març de 2019.

La FAI és una fira que promou la feina d'artistes i creadors que actuen al marge del mercat ordinari de l'art (elitista, especulatiu, despòtic, propi del capitalisme porcí) i que entenen la seva feina com una vocació honesta.

La fira està oberta a qualsevol tipus d'expressió artística . En tot cas, prioritzarem, sense excloure res, l'obra original, ja que considerem que a la ciutat de Barcelona ja existeixen plataformes alternatives de difusió de material d'autoedició. 

La participació és gratuïta però, ja que l'any passat per motiu de la pluja vam tenir una afluència de visitants menor a l'esperada, aquest any us demanem als participants seleccionats un donatiu a la voluntat (dos euros seria una quantitat més que generosa) per ajudar-nos a finançar el projecte de Can Batlló.

La fira durarà de les 11 a les 20 hores i s'ubicarà a l'exterior del recinte de Can Batlló (amb l'opció de reubicar-la en espais interiors en cas de mal temps). Contarà amb música en directe, djs, un dinador vegà i altres activitats per confirmar.

CONVOCATÒRIA TANCADA!
La llista definitiva de participants es publicarà el dilluns 4 de març.



  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

CAST

¡¡Proletarias del arte!!

Abrimos convocatoria para participar en la segunda edición de la FAI (Fira d'Art Independent) que tendrá lugar el sábado 30 de marzo de 2019.

La FAI es una feria que promueve el trabajo de artistas y creadores que actúan al margen del mercado ordinario del arte (elitista, especulativo, despótico, propio del capitalismo porcino) y que entienden sus trabajo como una vocación honesta.

La feria está abierta a cualquier tipo de expresión artística. En cualquier caso, priorizaremos, sin excluir nada, la obra original, ya que consideramos que en la ciudad de Barcelona ya existen otras plataformas alternativas de difusión de material de autoedición, 

La participación es gratuita, pero, debido a que en la pasada edición, por motivo de la lluvia, hubo una afluencia menor de visitantes de la esperada, este año os pediríamos un donativo a la voluntad (dos euros sería una cantidad más que generosa) para ayudarnos a financiar el proyecto de la FAI i de Can Batlló en general.

La feria se extenderá desde las once de la mañana hasta las ocho de la tarde y estará ubicada en el exterior del recinto de Can Batlló (con la posibilidad de reubicarla en espacios interiores en caso de mal tiempo). La feria contará con música en directo, djs, un comedor vegano y más actividades por confirmar.

¡CONVOCATORIA CERRADA!
La lista definitiva de participantes de publicará el lunes 4 de marzo